Радојичић: Опозиција је као сајам половних аутомобила

БАЊАЛУКА – Предсједник Градског одбора СНСД-а Игор Радојичић уручио је синоћ у Поткозарју чланске карте за 115 нових чланова ове странке, чиме је број чланова најмногољудније партије у Српској увелико премашио цијелих 17.000!

Пред неколико стотина страначких активиста и симатизера, Радојичић је поручио да СНСД у Бањалуци напредује према још једној побједи и да се не смије дозволити да 12. октобра на власт дођу они који имају никакву идеју шта да раде са Српском, осим што их уједињује жеља да сруше Милорада Додика и СНСД.

– Ово је партија у коју сви долазе, а нико не одлази. За разлику од других партија, СНСД је једина странка на политичкој сцени Српској коју њени чланови, без обзира на све, никада не напуштају. Напросто, не постоји алтернатива СНСД-у јер на другој страни имате шаролику политичку групацију која, како рече један мој страначки колега, подсјећа на сајам половних аутомобила који се народу желе представити као нови, иако су заправо давно ислужени – поручио је Радојичић праћен бурним одобравањем активиста.

Страначком скупу у Поткозарју присуствовали су и остали кандидати СНСД-а за бањалучку изборну јединицу, међу и Драгољуб Давидовић,бивши градоначеник Бањалуке и кандидат за Народну скупштину, који је подсјетио да је највећи град Српске доживио огромну трасформацију под влашћу СНСД-а.

Он је подсјетио да је градска васт на челу са СНСД-ом посебну пажњу посветила развоју приградских у руралних дијелова Бањалуке, попут Поткозарја, због чега су ова насеља данас неупоредиво привлачнија за живот.

– Нека се они који данас тврде да донесе промјене, али и сами бирачи, само подсјете шта смо затекли кад смо преузели васт у Бањалуци. То ће бити сасвим довољно да се закључи ко доноси бољитак а ко прича празне приче – навео је Давидовић.