На сцени је систематска лаж опозиције и појединих медија

Предсједник Републике Српске Милорад Додик оцијенио је да је „комплетна лаж“ постала начин понашања опозиције, што је покушај да се владајућа странка, чији је лидер, натјера да сваки дан демантује неистине.

Додик је упозорио да је посљедњих дана на сцени „систематска лаж“ опозиције и појединих медија, који су очигледно изгубили осјећај да се задрже на ономе што се зове спин.

„Претходних дана лагала је првенствено БН телевизија, која безочно лаже и спекулише, преносећи одређене портале и правдајући се на тај начин неком слободом медија“, рекао је Додик синоћ новинарима у Бањалуци, истакавши да је БН телевизија апсолутно изгубила критеријуме објективног, реалног и поштеног информисања.

Додик каже да су лагали и о његовом присуству на концерту фолк пјевачице Светлане Ражнатовић у Источном Сарајеву, као и о наводном истраживању агенције ИПСОС о подршци предсједничким кандидатима, које је и та агенција демантовала.

„Покушавају да слажу у свакој ситуацији и да направе комплетну лаж, тако су то учинили и у случају народног збора у Моштаници и Кочићевог збора у Стричићима“, напоменуо је Додик.

Додик је рекао да је кандидат СДС-а за предсједника Републике Српске Огњен Тадић био на Кочићевом збору, на истом мјесту гдје и он. „Ако Тадић има образа да каже да је та лаж истина, онда је невјероватно чиме се све људи служе“, закључио је Додик.