МСД НЕВЕСИЊЕ ОРГАНИЗОВАО ДРУЖЕЊЕ СА СТУДЕНТИМА ПАЛА И ЛУКАВИЦЕ

Викенд иза нас студенти из СНСД-а Невесиње са Пала и Лукавице провели су у природи у одличном амбијенту излетишта код врела Миљацке. У прекрасном друштву, уз музику и роштиљ, пиво и причу млади су показали да је свако мјесто у природи љепше од било ког кафића или ресторана.
Са идејом за овакво дружење предсједнику младих СНСД-а јавила се група младих ентузијаста. Није се пуно размишљало и оваквом друштву доброг расположења, у прекрасном амбијенту и одличној организацији није смјела изостати подршка и свеобухватан ангажман. Млади су се захвали на пажњи и коректном односу врха странке према њима.
Предсједник младих Верољуб Продановић је са својим сарадницима из Невесиња обишао студентске домове, а касније са студнетима и директором студентских домова Дамјаном Шкипином поразговарао о доброј и успјешној сарадњи у предходном периоду и изразио наду за још бољу и успјешнију причу у данима који долазе.
Због успјешних резултата на вишим нивоима сарадња свих структура партије, од општине до општине, од града до града и од регије до регије треба да буде константна , истакли су представници омладине СНСД-а Невесиње и омладине СНСД-а Пале.
За здраву и исправну идеју, причу и акцију подршка ће увијек бити ту став је предсједништва СНСД-а Невесиње.
Млади се захваљују СНСД-у за разумијевање и подршку омладинских активности.

IMG_4780

IMG_4796

IMG_4846