Додик: У име Српске, за побједу Српске

Предсједник СНСД Милорад Додик истакао је да су сви данас окупљени на Конвенцији у жељи да осигурају будућност Републике Српске на темељу платформе – У име Српске, за побједу Српске.

– Овдје смо да промовишемо наше кандидате за све функције. СНСД иде на широку побједу, увјерен да имамо снагу и организацију. Овдје смо окупљени да понудимо и охрабримо народу сигурност, мир и бољу будућност. Све оно што желимо овдје је сигурна будућност и оно што можемо да урадимо је да побиједимо у име Српске.

 

 

Предсједник СНСД је изразио повјерење у одабране кандидате СНСд-а, истакавши, да то повјерење, прије свега, има организација.

 

 

– Ови кандидати су предлагани широм Републике Српске кроз нашу организацију. Увјерен сам, да нудимо најбоље. СНСД је показао да излази пред овај народ с образом, и оним што је учинио без имало оклијевања, желимо побједу, јер мислимо да имамо довољно снаге и способности да наставимо даље да градимо Републику Српску. И да одбранимо и да изградимо сигурну будућност – рекао је Додик.

 

 

Конвенцији присуствују предсједник СНСД-а Милорад Додик, међународни секретар Савеза Жељка Цвијановић, потпредсједници СНСД-а Игор Радојичић и Никола Шпирић, предсједник Извршног одбора СНСД-а Небојша Радмановић, многобројни чланови и симпатизери СНСД-а.

Предсједник СНДС је коментарушићи кампању рекао да се ова странка неће бавити прљавом кампањом.

 

(РТРС)