Директор Фонда здравства Требиња у посјети Невесињу

Јуче је у канцеларији ОО СНСД-а Невесиње одржан радно-консултативни састанак на коме су присуствовали директори Фонда здравста Требиње Валерија Лакић, Фонда здравства Невесиње Радмило Граховац, Дома здравља Невесиње Жарко Таминџија, предсједник ОО СНСД-а Невесиње Милосав Уљаревић те предсједница и потпредсједница актива жена СНСД-а Невесиње Саша Гутић-Брењо и Весна Паровић. Теме састанка су биле стање у здравству и актуелно пиитање отварања нове болнице у Невесињу.

Валерија Лакић која је кандидат СНСД-а за посланика у Народној Скупштини Републике Српске је истакла да је одлична сарадња здравствених установа општине Невесиње и Фонда здравства Републике Српске одраз несебичне подршке Владе Републике Српске и предсједника Милорада Додика који свакодневно чине све да побољшају стање у здравству. Она је нагласила да ће у наредном периоду чинити све да та сарадња буде на још вишем нивоу.

Предсједник ОО СНСД-а Невесиње Милосав Уљаревић се захвалио директорици Валерији Лакић на досадашњој подршци невесињцима којима је та помоћ била потребна. Уљаревић је напоменуо да невесињци знају и требају цијенити повјерење правих људи попут госпође Валерије Лакић . У сусрет претстојећим изборима госпођа Валерија Лакић као кандидат СНСД-а за посланика у Народној Скупштини РС има подршку и повјерење невесињаца, истакао је Уљаревић и додао да је Валерија увијек радо виђен гост у Невесињу.